Velkommen til AV Industry A/S - Denmark

AV Industry A/S er en del af den fransk-danske AV Industry koncern, som både udvikler og markedsfører egne produkter og distribuerer for andre mærker i Skandinavien. 

 

Egne Mærker

Tangent: Siden 1996 har Tangent Danmark skabt unikke audio produkter. Design, lyd og brugervenlighed har hele vejen igennem været i højsæde. Tangent markedsfører radioer, multiroomhøjttalere, trådløsehøjttalere, forstærkere, CD afspillere, tuners og meget mere.  

Opalum of Scandinavia

Opalum’s udvikler og markedsfører ultratynde højttalere, som stadig har masser af lyd. Det unikke koncept er beskyttet af en række patenter og alle højttalere er aktive. 

Elipson: Historien bag Elipson går hele 80 år tilbage og det franske mærke er det mest ikoniske mærke i fransk lydhistorie gennem årene. Helt. Elipson har gennem tiden leveret designer højttalere til både professionel brug og lyden til hjemmet. Højttalerne har blandet andet hængt i flere af DR's lydstudier i sin tid ligesom Elipson levere alt lyden til fransk TV tilbage i 1960'erne. 

NorStone: Det franske mærke leverer utrolig høj kvalitet til rimelige penge. NorStone har fokus på audio tilbehør og laver alt i kabler, tv-møbler, hifi-møbler og TV beslag. Sortimentet er et af markeds bredeste. 

Eltax: Eltax blev grundlagt af Ingemann Marius Nielsen i Herning i 1959 som højttaler leverandør til Hi-Fi industrieb. Den dag i dag leverer Eltax forsat prisbillige løsninger indenfor audio. 

Lumene: Lumene er det førende mærke i Frankrig indenfor lærreder til projektorer og hjemmebiografer. Sortimentet indeholder alle typer af lærreder: Motoriserede lærreder, akustiske lærreder, 4K/8K lærreder, manuelle osv. 

Instaal

Instaal: Instaal leverer de mest almindelige størrelser af biograf/projektor lærreder til rimelige priser. 

Distribution brands

Monster

Monster: Monster® har i de sidste 35 år været en katalysator for innovation og store ideer. Opdagelsen af at kabler i hi-fi-systemer har påvirker lyden, udviklede Monster Noel Lee Monster Højttalerkabel Cable - et øjeblikkeligt hit. Monster® udviklede lyden af Beats®-hovedtelefoner, og er siden blevet verdens førende producent af højtydende hovedtelefoner, der alle har Pure Monster Sound ™ -teknologi. I dag tilbyder virksomheden avancerede konnektivitetsløsninger til professionelle musikere, hjemmebiograf, computing, mobil og spil, samt AC Power og klimaprodukter med høj ydeevne. Monster® fortsætter med at føre innovation med Monster, der har fået over 500 patenter og 100 patenter i afventning af hele verden og tilbyder mere end 5.000 produkter i over 160 lande.

I 1946 grundlagde Paul W. Klipsch, opfinder og akustisk pioner Klipsch Audio med det ene formål at bringe levende musikoplevelser, detaljer og følelser ind i hans stue. Gennem brugen af højteknologiske højttalermodeller, håndlavet kabinet og en tørst efter rigtige tekniske gennembrud blev Klipsch, det store amerikanske højttalerselskab, født i Amerikanske Hope, Arkansas. I dag omfatter Klipschs udvalg af kvalitetslydprodukter højttalere og hovedtelefoner til næsten alle forbrugere og professionelle installationer - herunder biograf, hus, hjemmebiograf og bærbare produkter. Klipsch er "keepers of the sound". 

Jamo blev skabt i 1968 i den lille fiskerby, Glyngøre. Navnet kommer ud fra de to skaberes første bogstaver i deres respektive efternavne: Preben Jacobsen og Julius Mortensen. I mange år voksede fabrikken i Glyngøre til en af Europas største med de to skabere ved roret. Efter skiftende ejerskaber endte Jamo hos Amerikanske Klipsch, som forsat udvikler lækre Jamo produkter til en hver smag. 

Sonus faber har i mere end 35 år lavet højttalere i den helt høje klasse. Det hele er bygget på håndlavede elementer lige fra lækker ægte træfiner til håndlavede delefiltre. Alle højttalere er udviklet i en søgen efter en fantastisk lyd, som gør den Italiensk håndværkstradition stolt. Der findes både højttalere i den naturlige træfinish og i ægte pianolak i en kvalitet, som man ellers kun ser på ægte pianoer.  

Find nærmeste Sonus faber forhandler her

Powergrip er et meget fokuseret brand - de laver en ting: Clean Power. 

Powergrip fjerner urenheder og udslag i strømmen, så det ikke påvirker lyden. Kort og godt.